maanantai 3. toukokuuta 2010

May Day 2010.

Vappu meni sangen mukavasti ensin töitä tehden, sitten ulkona ihmisvilinässä kuohuviiniä juoden ja jokavuotiseen tapaani kävin ex-olohuoneessani oluella, josta siirryin kaverini kotibileisiin. Kunnon rehellisiä kotibileitä on niin harvoin nykyisin, joten oli todella hauskaa nauttia seurasta, ihmistungoksesta, ruuasta jota jokainen vieras toi mukanaan jos jonkinlaista ja musiikista, josta jokainen tappeli keskenään. Stereoiden vieressä oli lopulta useampikin musta iphone kasassa.


"Come here, I´m one with the white cap!" Pic is taken by my friend.
Tuulinenkaan sää ei saanut meitä muuttamaan suunnitelmaamme, joten kaveriporukalla könysimme puistoon nauttimaan brunssia. Eväät olin onneksi tehnyt jo edellisenä iltana, joten ei tarvinnut kuin nakata ne laukkuun ja saapua puistoon, joka oli täynnä muitakin juhlijoita.Dagen efter kuohuviinin juomista ja vappupäivän asu. Camokankainen 50-luvun kaavoista teetetty iltamekko, alla tyllihame. Jalassa supikkaat, sillä epäilin puiston pinnan kuivuutta sateisen yön jälkeen. Tyllikerros toimi loistavana lämmikkeenä!

Ihaninta työyössä oli työkaverini tuomat, vastaleivotut vappumunkit! Hurraa se Äiti, joka ne meille raskaan työn raatajille väänsi. Maistuivat makoisalta kiireisen yön keskellä. Tuollaiset pienet asiat ovat sellaisia, jotka jaksavat pitää voimissaan!

-Oola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti