sunnuntai 9. toukokuuta 2010

I love you, Mom!

Äitimme on varsinainen sissi naiseksi. Hän sai meidät nuorena ja kaksi kerralla. On mukavaa, kun Äiti on vielä nuori, joten välillämme ei aina ole niin suurta sukupolvien kuilua. Tai niin sitä luulisi. Elämme kuitenkin aika erilaisissa maailmoissa, mutta yritämme ymmärtää toinen toisiamme siitä huolimatta.
Kaikista elämän suruista, vaikeuksista ja murheista huolimatta Äiti tuntuu vaan nuorentuvan, notkeutuvan ja parantuvan, kun itse kyynnistyy, kulahtaa ja muuttuu mössöksi. Hän on suurin esikuvani ja kaunein nainen, jonka tiedän. Avioliitossaan hän on esimerkki minulle onnellisesta ja paskarekat kestävästä parisuhteesta, jossa voimavarana toimii hellyys, rakkaus ja räävitön nauru. Hän on myös yksityisyrittäjä, työssään liiankin tunnollinen ja ihailen juurikin hänen kestävyyttään. Hyvä viski paranee vanhetessaan ja Äitini kohdalla voin sanoa samaa. Ihana, ihana, ihana tuki ja turva!
Vai mitä, Lore?


Loren valapäivänä vuosia sitten.

Tänään menemme maalle viettämään Äitienpäivää Viida-koiran ja mummon seuraan. Sitä ennen pitäisi kuitenkin itse herätä ja pyöräillä vierailemaan vanhalle hautuumaalle. Siellä lepää yksi rakastettu Äiti, joka kaipaa myös huomiotamme tänään.

It´s mothersday today. So huraa, huraa, huraa for all mothers! Without you we would not be here! I shall visit my mom and granny today and stay couple days in countryside. Free food, yeah!

-Oola

1 kommentti: