perjantai 14. toukokuuta 2010

First summer days

Ihanaa! Kesä on saapunut, virallisesti! Sisällä en ole viettänyt aikaa paljoakaan vaan lähipuistoissa istuskellen auringossa. Turku on siitä hyvä kaupunki, että keskusta-alueella on tietenkin jokiranta, että useampi kookas puistoalue ja satun asumaan yhden mukavimman kupeessa.


Vanha tähtitorni. Sen juurella kelpaa nauttia piknik-eväitä ja katsella alas kaupunkiin.


Väriläiskä. Miksi kesänkin tullessa ihmiset pukeutuvat enemmän harmaaseen ja mustaan? This picture is taken after 8pm...

Myös eilen kävin Loren ja Ekan kanssa istumassa iltaa tornin juurella katsellen auringonlaskua, joka oli uskomattoman komea. Ilta venyi siskon seurassa jälleen aamuyöhön ja kotiin kävellessäni tarkeni vielä t-paidalla. Uskomatonta, tuon kauhean talven jälkeen en olisi uskonut, että nämä päivät ovat taas täällä! Lyhyt, mutta kiihkeä pohjoisen kesä on täällä taas! Ottakaamme siitä kaikki taas irti, ihmiset!

This outfit I wear at first official summerday two days ago. I have done nothing than sitting at parks and enjoyed warm days and nights. I did not ever believed we could survive through that long, dark and snowy winter but now I really have to belive that summer is here! Summer here up north is short and intense, so better take everything out of it!

-Oola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti