tiistai 25. toukokuuta 2010

Eurovision songcontest week, woowooo!

Eilinen oli maailman pirtein päivä ja tänään, kun pitäisi mennä töihin, niin tuntuu etten pääse hereille mitenkään saatika saa aikaan mitään järkevää ennen kun sinne töihin pitäisi lähteä. Syytän allergialääkkeitä, jotka nukuttavat. Ikävää, että juurikin unettava valmiste toimii itselleni parhaiten.

Mukavaa, kun on viileämpää, mutta silti kaipaan jo puistopiknikkejä!


Naurahdin muutama päivä sitten aamusella näkymää ikkunastani:


Mikä ihmeen punaisten autojen kokoontuminen täällä on? Viereisellä kadulla taas tuntui olevan pelkästään tylsän beigejä autoja rivissä. Onko tällä alueella asukkaat esteetikkoja, jotka katsovat maisevan olevan sievempi kun autotkin ovat värijärjestyksessä?

Tänään menen Ekan kanssa katselemaan euroviisujen ensimmäistä semifinaalia. Eilen porukalla katsoimmekin kaikki tämän vuoden kappaleet läpi ja arvostelimme ne. Myöhemmin pistän nettiin koko listamme pisteiden kera, mutta suuriksi suosikeiksi tänä vuonna meillä nousivat nämä:

Kreikka. Charmantti vanhempi mies ja tarttuva rytmi. Meille kaikille tuli mieleen rakastamamme Bollywood-elokuvien hitit.


Serbia. Nuori Danny! Kumman vangitseva; mukavaa, kun laulavat omalla kielellä ja folkkia mukana!


Liettua. Videossa törmää tuttuihin edellisvuosien euroviisukasvoihin! Aiheutti porukassa ilonkiljahduksia! Raikas, raflaava -kertakaikkiaan mahtava!


Saksa. Tyttö on niin tajuttoman sympaattinen ja kappale jää soimaan päähän! Kirpsakka, kuin lasillinen kuivaa siideriä!

Here are my (and Lore´s also) fav songs from this years Eurovision song contest!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti