maanantai 31. toukokuuta 2010

Blahblah day

Pakko käydä tänään apteekissa noutamassa hieman vitamiineja. Tuntuu, etten muuta tee, kuin käy töissä ja nuku. Enkä nuku edes vähän, vaan kerralla voin rykästä lähes 20 tuntia unta palloon tai ainakin seitsemän tunnin päiväunet. Herään välissä syömään.
Kotityöt kasaantuvat. Kiitos jumalattaren, että minulla on astianpesukone. Helpottaa asioita suunnattomasti! Silti on paljon vaatteita, jotka eivät itsestään peseenny. Niiden tieltä pitäisi silti pestä läjä lakanoita, joita en ole viitsinyt pyörittää koneessa, kun ei ole kukaan tulossa juuri kylään. Lakanat kun pitää paukuttaa ennen ripustamista kuivumaan!


Sleepy foxy lady.

Lauantai oli ihana; ensi kerran koskaan löin jopa vetoa veikkauksen kautta viisuvoittajasta ja osuin oikeaan. Paljon en rahaa pistänyt menemään, joten saamani summa ei ollut mitään maata mullistava, mutta silti olen iloisesti yllättänyt! Ennen varsinaisia viisuja katsoimme edellisvuosien viisuja dvd:ltä, söimme itsemme pulskeaksi ihanalla pastasalaatilla, sienipiirakalla ja tuoreilla sämpylöillä. Viisut menivät nauraessa, juomapelatessa ja viihteestä nauttien. Viida-koira oli rakkautta täynnä, siirtyen sylistä toiseen. Varsinaisen lähetyksen jälkeen siirryimme laulamaan karaokea, jota vedimme sitten suurella tunteella aamuaikaiseen. Eksyin ennen unia vielä puutarhaan, jonne unohduin ihailemaan usvaista maisemaa pitkäksi aikaa ja täytin kameraani.

Minulla on ihana perhe.

Lorella on nyt aikamoisia aikataulullisia ongelmia, jonka takia häntä ei ole blogien puolella saatika itse internetissä näkynyt aikoihin. Tyttö kun joutui evakkoon asunnostaan kosteusvaurion korjauksen ajaksi todella yllättäen! Samaan aikaan painaa tuplavuoroja töissä ja yrittää viettää laatuaikaa siippansa kanssa, joka palasi Lontoosta kesäksi suomeen. Toivottavasti, Lore rakas saat pian arkesi taas rauhallisemmaksi!

Mitä sitä pukisi tänään päälle... komero kun on kovin tyhjää täynnä ja pyykättyä ei ole tullut. Vastaus "vaatteet" ei toimi tässä kontekstissa, pahoittelen näsäviisaat!
Tämä zombi laahustaa kohtaamaan itsensä silmästä silmään puuterointihuoneeseessa...

1 kommentti: