keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Vappaa päivää

Ihanan lokoisa kevät päivä ollut tässä. Alku viikko ja mennyt viikonloppu sujui jälleen työn touhussa. Sunnuntaina vietin aikaa ystävien kanssa turun tuomiokirkossa ja hetken aikaa olohuoneessa istuskellen. Lopulta valuin kotiin ja nukahdin. Heräsin ja palasin takaisin nukkumaan vaikka työkaverit houkutteli yöeloon. Olin aivan puhki. Alku viikko tosiaan mennyt töissä sitten kiireessä ja onnenpäivät pitäneet siitä huolen, että olo on aivan kaamea. Eilen sain pyörän tungettua auton perään ja suuntasin itseni Paattisille kotikotiin koiravahdiksi. Täällä tänään heräilin ennen yhdeksää ja tuntia myöhemmin puuskutin kävelysauvojen (!!!! meni niistäkin neitsyys sitten.) kanssa isäpuoleni perässä pitkin heräävää metsää. Olimme koiran kanssa yli tunnin lenkillä ja sai mielettömän hien pintaan. Ihanaa. Kyllä raikas kevät ilma kesään heräävässä metsässä voittaa esimerkiksi maanantaisen lenkkini pitkin pöllyäviä kävelyteitä. KÖH. Taivas on kirkas (ja napakka?). Istuskelin lenkkini jälkeen auringossa terassilla ja luin Äitilleni tulevia lehtiä pinon juoden termarillisen kahvia. Sivusilmällä seurailin Isäpuoleni ähkintää kun vaihteli autoon kesärenkaita. Lopulta alkoi iho kuumottaa niin, että oli pakko tulla sisälle. Pilviäkin lipui taivaalle. Herkistyin katsoen american idolia ja otin tirsat. Näin unta joissa saunotin jossain leirikeskuksessa Mike Myersiä (???) ja etsin vessaa kymmenistä taloista. Heräsin hirveään vessahätään! Haha, aika ihme uni. Ensinäkään en ymmärrä mistä Myers uneeni tupsahti. Etenkin kun oli olevinaan ihan kuuminta hottia. Huvittavaa.
Pistin radion kiinni. Koira nukkuu. Keitin lisää kahvia. Linnut laulaa ulkona ja kello tikittää. Taivas on taas kirkastunut. Viime yönä yritin vähän havannoida paljain silmin, mutta ajattelin tänään karata takapihalle kiikareiden kanssa jos pysyn hereillä. Tällä hetkellä varjossa takapihalla on +9. Tuulta tosin nostaa joka jo aikasta kova. Ihanaa kuitenkin. Huomenna taas töihin. Luvannut takatalvea aka räntäsuojasäätä huomiseksi joten aikomukseni ajaa pyörällä ennen duunia 20km keskustaan taitaa vesittyä. Tylsää.

Kiinalaiset bebet näyttää mallia
Kuva täältä. Meillä tapana enempi vaatteita!

Ihanaa kun tulee kevät. Pääsee ulkoilemaan ilman, että se olisi hengen vaarallista. Krookukset kukkivat jo etupihalla. Sivuseinustalla nousee tulppaanit ja kukkivat varmaan jo ensi viikosta. Jalkapalloilu kausi on alkamassa ja mahdollisesti jo ensi maanantaina mimmiporukkamme FC TMP eli FC Tampooni säheltää jossain päin turun pallokenttiä. Ah olen odottanut sitä KOKO talven. En malta odottaa. EN!

Uh, ihme olo kun tuli nukuttua tirsat - aika pitkät sellaiset. Hiljaisuudessa hörpin kolmatta kuppia kahvia ja illan oranssihtavan auringon valo kylpee ikkunoista sisään. Lueskelen uutisia. Ulvilan murha ei meinaa millään ratketa - käänteet on kuin hurjimmasta elokuvasta. Minä sanon jotta hovimies oli murhaaja!
Iloisempiin uutisiin; Conan O'brien palaa uuden shown kanssa. En kertakaikkisesti malta odottaa.
Tieteen (my favorite) parissa - kohuväitös pyrkii osoittamaan, että maailmankaikkeutemme on mustassa aukossa. Jonka lisäksi vielä sitten perjantaina 22 metrinen asteroidi hurahtaa pallomme ohi. Jännittävää. Olisi kiva havannoida, mutta taidan olla töissä. Tyypillisesti.

(KALPA JOHTAA!)

Taidanpa lähteä tästä ulos. Taas ei ollut mitään järkevää sanottavaa, mutta ei ole kovin järkevä olokaan. Raukea keskiviikko haukoitus itsekullekkin.

Lore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti