keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Lovely couples

Kaveripiirissä tapahtuneiden kihlausten ja niistä pakollisestikin seuranneiden hääkeskustelujen seurauksena olen selaillut paljon hääsivustoja. Pidän niistä, etenkin jenkkiläisitä vintage/vaihtoehtohäämeiningistä, koska sivut pursuavat käsityöideoita ja äärimmäisen kauniita kuvia. Muiden onnen takia sitä on olo ollutkin kovin vaaleanpunainen -liekkö kevät ja kärpäset saapuneet Oolankin sydämeen?


Awwwwwww!Pretty!


Jälkimmäisestä kuvasta tulikin mieleen, että täytyy huomenna värjätä hiukset...

En tiedä ovatko muut käyneet keskusteluja aiheesta, mutta olen huomannut ettei nykyään ihmiset koe parin olevan (tai osapuolen suhteessa) tosissaan homman kanssa, jos ei tee statusmuutosta facebookkiin. Tästä on nyt käyty usean kaverin kanssa aikamoista kädenvääntöä, sillä itseäni on alkanut yhä enemmän ahdistaa tuollaisten sivustojen painoarvo ihmisten elämässä. Eräänkin väittelyn jälkeen olin jo poistaa profiilini. Onneksi kaveriporukassani on muutama fiksu, jotka eivät ole saaneet itseään vielä liittymään osaksi tätä tietoverkkoa. Lopullinen syy, miksi en deletoinut naamista elämästäni oli ulkomailla asuvat kontaktini. Palvelu kun sattuu olemaan ainoa keino, jolla heihin pysyn järkevästi yhteydessä.

-Oola

>Pictures are from Ruffleblog.com.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Se hämärä tekstarisi sai kyllä miettimään... Itsestäni tuntuu vieraalta mainostaa todella henkilökohtaisia asioitani netissä, kun ei loppujen lopuksi tiedä mihin ne päätyvät. (Monet FB-kavereista kun ovat aika kaukaisia tuttavuuksia.) Tiedän, että olet tästä aiheesta samaa mieltä. Jälleen kerran tuntuu siltä, että ihmiset eivät oikein ymmärrä netin ja reaalimaailman välisiä kytköksiä. Se huolettaa.

    10 dating mistakes on Facebook

    VastaaPoista