torstai 15. huhtikuuta 2010

Ketun punainen

Rakastan kettuja. Pieni fiksaationi. Kettuoranssi (vai punainen) on sävynä alkanut kummittelemaan minulle; törmään siihen kaikkialla!Ihanan sävyinen kynsilakka! Löytyyköhän jostain samansorttista...

Tänään uusin taas hiusvärini. Samalla autan M:n päähän väriä ja raitoja. Mietin jo, että pistäisikö samalla itselleni tähän kuparipäähän muutaman raidan mustien lisäksi? Aurinko tulee kuitenkin pian polttamaa raitoja ihan luonnostaan pitkin kevättä ja kesää.

Kettuoranssista karkkipinkkiin. Yleensä kynsissäni on mustaa tai punaisen eri sävyjä. Nyt kuitenkin kaupasta tarttui mukaan Rimmelin sävy Electric! Oi mikä ihana fuksiaan tarttuva herkkusävy! Olo on kyllä jotenkin tosi pirteä, etenkin kun näen nytkin sormieni tanssivän näppäimistöllä ja väri vain on niin maukas. Tekee hyvää astua kotikentältä sivuun ja kokeilla jotain uutta.

Kuva google kuvahaku, ei omat kynteni. Sävy vieläkin funkimpaa.

-Oola

2 kommenttia:

  1. Noi hiukset on I-H-A-N-A-T!! Voi eiiii, ei yhtään helpota mun kuumotusta punatukkaan.. Mutta täytyy etsiä ensin hyvä kampaaja ja kysellä siltä mitä se on mieltä moisesta värimuutoksesta. Ja muutenkin sitten vasta syksymmällä. Ehkä. Iik!

    VastaaPoista