perjantai 9. huhtikuuta 2010

Feeling Blue.

Tuntuu, että kaikki mitä nykyisin sanon, on kevät sitä kevät tätä, kissat sitä kissat tätä, eikä oikein muuta. Mutta kun ei oikein ole ollut muuta. Kotoa en ole poistunut kuin kauppaan ja kiikuttamaan kirjekuoria. Kotona olen istunut koneella tahi tehnyt kotihommia, leikittänyt kissoja, kuunnellut musiikkia ja nukkunut.
Ja yrittänyt tehdä rästitehtäviä alta pois.
Toki pitää mainita myös ihanat ruuat, joita on tullut kokattua. Mietin pari päivää sitten kunnolla, että milloinkahan sitä on viimeksi tehnyt jotain reseptistä? Tavallisesti kun mietin vain ruokamuodon (keitto, pata, wokki, mössö, potui/riisi/pasta) ja alan soveltaa. Parhaiten tämä toimii juuri M:n kanssa, fuusiokokkaus käy kuin leikiten. "Mitä sulla on kaapissa? Mä tuon sitä ja sitä" ja sitten vaan sovelletaan. Pari päivää sitten saimme viikonlopun lampaan ja kasvisten jälkeen jättämistä liemenlopuista aikaan loisteliaan keiton. Jatkoimme lientä lisävedellä, lihaliemikuutiolla, kanalla, herkkusienillä, porkkanalla, parsakaalilla, tavallisella ja punasipulilla, valkosipulilla ja sekalaisilla mausteilla. Hyvää oli!

Torstaista tuli itselleni kissojen huomiointipäivä. Pikkuinen kaipaa nyt koko ajan kasvatusta, kun kaikki on niin jännää ja kokeiltavan arvoista.

"Miksi kukaan ei leiki mun kanssa?" Samppa kun nukkui vieressä, kuvan ulkopuolella ja pieni tuli herättelemään.


Skumppa parvella. Huomatkaa sudenkorento valosarjani vähenevät siipikappaleet. Syyllinen on suoraan valokeilassa.


OMG, I´m wearing something blu-ish! (Saanut tätä kuvaa minkään kautta, kumma kun nyt kaikki reitit tökki) Historiallinen hetki elämässä, että hankkinut itselleni sinisen vaatteen. Tämän lisäksi taidan omistaa sinistä vain kahden t-paidan muodossa. Mielestäni tuo kuitenkin taittuu enemmän violettiin. Myrskypilvensininen!

Ensimmäisiä ukkosilmoja odotellessa...

Päivä meni hieman harakoille. Kissat nukkuivat kauniina heränä sohvalla johon sitten kävin viereen silittelemään. Virhe oli laskea pää tyynylle viereen, sillä siihen nukahdin ja uinuimme kattien kanssa somat noin viiden tunnin tirsat.
Semmosta.

-Oola

1 kommentti:

  1. voih mä halajan tuon saman...hoppas saan toukokuussa kun tulee palkka.

    lore

    VastaaPoista