torstai 1. huhtikuuta 2010

Easter time.

Luulin jo, että pääsiäisestäni tulee tyhmä. Näin siis ajattelee ihminen, joka ei edes vietä pääsiäistä! Henkilökohtaista kevätjuhlaani, Ostaraa, tuli juhlistettua jo parisen viikkoa sitten. Olen silti iloinen, kun paras ystäväni tulee viikonlopuksi Turkuun töihin ja kämppää luonani. Näin Loren ollessa ulkomailla edes joku läheinen perheenjäsen on seuranani pyhät. Huomenna on tarkoitus katsella M:n kotiteatterista elokuvia, tehdä kasoittain ruokaa ja nauttia viiniä. Lauantaina olenkin yön töissä. Sunnuntaina ystäväni tullessa iltapäivällä töistä heräilen itsekin odottamaan M:ää, jonka kanssa iltasella sitten kolmestaan teemme kunnon pääsiäisaterian, rasvattoman ja maidottoman tosin. Hauskaa laittaa pöytä koreaksi! Harmittaa vain, etten omista yhtään kauniita astioita tai servettejä, että voisi oikein panostaa. Ehkä ehdin vielä tänään kauppaan...



Juhlapyhät alkavat tänään osaltani doom metallia kuunnellen klubilla. Vaikka en genren suurin fani olekaan, Isole iskee kuin metrinen halko takavasemmalta.

Ulkona paistaa aurinko, kadut ovat kuivia ja pikkukengät kaapissa alkavat houkuttaa! Silmäni ovat myös aloittaneet kutiamisensa, joten allergiakausi on myös startannut. Kevät on silti ihanaa! Linnunlaulua! Haisevaa kraanavettä! Roskia tienpientareella!
Aurinkoa, aurinkoa!

-Oola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti