tiistai 20. huhtikuuta 2010

Best things are best.

Sunnuntaina vietin laatuaikapäivää. Lore tuli luokseni ja täytimme olohuoneeni lattian kirpparivaatteista, joita lajittelimme useista yhteisistä säkeistä myyntiin ja Uffin loota-kasoihin. Skumppa ja Samppa kissat bailasivat menemään jännissä läjissä. Tulipa tehtyä pari löytöäkin, omista vanhoista vaatteista! Lisää tavaraa päätyy vielä kasaan, on aikamoinen kaapinsiivous meininki itsellä päällä. Hiljalleen, kivuttomasti irtaudun kaikesta, joka on tarpeetonta. Vain ihania rakkausvaatteita, joita helppo yhdistellä. Niin se käy!Pyöräilimme kauniissa kuulaassa kevätilmassa yhdessä M:n luokse katsomaan kotiteatterista Jedin paluuta, jota kumpikaan seuralaisistani ei ollut hetkeen nähnyt. Eipä ole ikuna Jabban huvipurren räjähtäminen kuulostanut niin mehevältä, kun M:n viritetystä kotiteatterista. Onneksi olimme niin aikaisessa, ettei naapureilta tarvinnut vielä anteeksi pyydellä!Eilen piipahdin pikaisesti kirpputorilla ja tein pari upeaa löytöä! Iso rasiallinen siistejä 50-luvun papiljotteja (eri kokoisia) vain neljä euroa! Joulukuussa Mummini luona pari viikkoa asustellessani hän opetti minua papiljottien käytössä juuri omillaan, 50-luvulla ostetuillaan. Ovat pehmeämpiä kuin nykyään myytävät ja rullien sisällä on ns. harjasosa. Itselleni helpommat käyttää ja niiden kanssa joka voi nukkua ilman liiallista epämukavuutta. Löysin myös punaiset nahkaiset korkokengät parilla eurolla sekä lasipurkkeja muutamalla kymmenellä sentillä. Tyytyväinen Oolio!

Loren kanssa vietin aikaa eilenkin. Penkoilimme hänen alakerrassaan sijaitsevaa vintageliikettä kaikkea siellä kuolaten (Lore teki upean kasarilaukkulöydön), joimme vahvaa kahvia ja Lore värjäsi kulmakarvani sekä ripseni. Lopulta kävelin vielä töihin nautiskellen ilta-auringosta ja Sisko lähti jalkapallotreeneihin.

Huomenna illalla hyppään Turusta ruotsinlaivaan ja seilaan kohti Tukholmaa. Sieltä suuntaan vielä eteenpäin parin tunnin ajomatkan päähän Hjalmären rantaan Knutpunk tapahtumaan.

Helsingistä kavereitani lähtee aimo liuta toisella lautalla ja ympäri eurooppaa sekä muualtakin saapuu reipas lauma ystäviä, kamuja ja tuttuja paikalle. Hauskaa tiedossa; pelejä, juhlimista ja iloa! Pitäisi ryhtyä pakkailemaan, mutta kun en vain osaa keksiä, mitä otan mukaan! Tapahtumaan kuuluu teemajuhlat, jotka ovat aina lauantai-iltana ja tunnetusti rakastan pukeutumista! Teema on vain niin ympäripyöreä, etten keksi mitä pistäisin päälleni! ARGH!


2008 partytheme was Retrofuturism. Nämä kaverit tyhjensivät Helsingin Uffin tehokkaasti, mutta kekseliäästi!

Kaunista lämmintä Tiistaita kaikille!

Birds on the Wires from Jarbas Agnelli on Vimeo.Tomorrow I´ll leave to Sweden where I participate to Knutpunkt live-action roleplay event. Tons of friends around and lot of fun and ofcourse gaming!

-Oola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti