tiistai 23. maaliskuuta 2010

Holla, holla!

Tervetuloa uunituoreeseen blogiimme!
Kirjoittajina toimivat pohjois-savosta alun alkaen kotoisin olevat identtiset kaksoset, Oola ja Lore, jotka nyt ovat pitäneet majaa Turussa. On meillä ihan oikeat nimetkin, mutta suurinosa kavereistamme käyttää näitä nimimerkkejä meistä internetin ihmemaassa ja jopa naamatusten. Tuntui luontevalta lähteä kirjoittamaan niiden takaa. Naiseltahan ei ikää saisi kysyä, mutta yhdessä olemme jo 50-vuoden paremalla puolella.


Lore punapää, Oola blondi. Päivänä, kun täytimme 18-vuotta.

Lore on ollut blogien pioneeri -hän aloitti kirjoittamaan omaa blogiaan Mon private brainstorm jo vuonna 2000, kauan ennen käsityö ja muotiblogi villitystä. Silloin tuli luettua enemmän ulkomaalaisia päiväkirjamaisia blogeja. Itse ryhdyin blogin pitoon vasta 2004, seurattuani muiden kirjoittelua aktiivisesti jo kauan. Kirjoitin päiväkirjaa kuusi vuotiaasta parikymppiseksi asti, mutta kaipasin vaihtelua. Oli luontevaa siirtyä konemuotoiseen itseilmaisuun. Blogeista onkin tullut sekä paikka ilmoittaa kuulumisistaan, kommunikaatioväline ja leikekirjoja kiinnostavista asioista.


Kumpi on kumpi? Me 6-vuotiaina matkalla tarhan kevätjuhliin, jotka olivat samalla naamiaiset.

Vaikka olemmekin identtisiä, ei se tarkoita, että eläisimme ja hengittäisimme samaa ilmaa symbioosissa. Meillä on omat elämämme, urat ja eriäviä kiinnostuksen kohteita. Teininä kapinoimme toisiamme vastaan yrittäen hankkia eri kaveriporukat ja harrastukset, mutta lopulta mutkien kautta aina päädyimme samaan pisteeseen. Minkäs sinne voi, kun samansorttiset asiat kiinnostaa ja yhdessä on kasvettu kieroon! Jaamme yhden kissan yhteishuoltajuuden, vaatekokomme on lähes sama, vaikka maku hyvinkin erilainen. Ainoastaan kengämakumme on lähes 100% yhteneväinen.


Wappu 2002.

Teksti tulee polveilemaan suomen ja englannin välillä. Kirjoitusvirheitä tulee, sillä molemmilla meillä on lievä lukihärö, vaikka itse allekirjoittanut kirjoitti ilman erikoisapua L:n aikoinaan äidinkielestä. Blogaaminen ei saa olla liian vakavaa ja tärkeintähän on tulla ymmärretyksi, eikö?

Katsotaan siis miten lähtee toimimaan. Varjopäivityksiä saattaa tippua, sillä blogin ulkoasu ja pienet säädökset ovat koko ajan muokkauksen alla vielä parisen päivää, luulen.


Uusivuosi 2009-2010. Meno päällä, joka säällä!

Kiitos ihanalle, lahjakkaalle Kirstille, joka suunnitteli leyoutin meille! Lentosuukkoja ja glooriaa!

-Oola

2 kommenttia:

  1. Seuraan blogia mielenkiinnolla :) Ja ei, en osaa sanoa, kumpi on kumpi tuossa naamiaiskuvassa :D

    VastaaPoista
  2. Meikä on tuossa rinsessana. Lore tahto olla rokkari. xD Mulla päällä Äiteen 60-luvun ruusumekko, jonka hänen Äitinsä ompeli. Rakkaus wanhaan kumpuaa jo kaukaa...

    VastaaPoista