keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Ah, London...

Siitä on kolme vuotta kun itsekin olin Lontoossa. Kuinka ollakaan olin siellä pari päivää ennen Lorea, silloisen avokkini kanssa katsomassa myös keikkaa! Loreena McKennitt oli jotan uskomatonta... Seuralaiseni oli jo käynyt Lontoossa useamman kerran aikaisemmin, joten hänelle paikat olivat tuttuja. Vierailimme ensin British Museumissa, tuossa varastetun tavaran mekassa.I LUV Easter Island and Goddess Isis.
(museoon jäi paljon nähtävää; ehdin käydä vain yhdessä kerroksessa, nähtävää on niin suunnattomasti)

Samalla kertaa kävimme myös The Atlantis bookshopissa, jossa tapasimme ihanaisen Cilla Conwayn, jonka kanssa vietimme muutaman hauskan tunnin keskustellen kaikesta maan ja taivaan välillä. Matkallamme oli budjetti nollassa, joten nautimme enemmänkin piknik-lounaita, shoppailimme silmillämme ja kävelimme kaikkialle. Ihana reissu! Noh, tulihan sitä shopattua -camdenista pari t-paitaa, suitsuja ja koruja. Myös eräästä leimasin kaupasta tuli ostettua ihania leimoja ja helmikaupasta todella upeita helmiä.Olihan sitä pakko Lontoossa ollessani tehdä pari pyhiinvaellustakin. Hercule Poirot elokuvia/tv-sarjaa ahmivana henkilönä tiesin, että herran toimiston julkisivua näyttelevä rakennus sijaitsee Lontoossa, sattumoisin hyvin lähellä paikkaa, jossa kävimme kuuntelemssa konsertimme.

Whitehaven mansions.

Ja tietenkin...


Hauskaa oli se, että palattuamme takaisin Tampereen maaperälle, tein läpyn Loren kanssa jonossa, sillä hän taas oli juuri nousemassa koneeseen, josta itse poistuin. Mahtavaa! Jengi hieman katsoi kieroon, kun väkimäärän läpi ryntäsi näköiseni olento kiljuen "sulla on samanlainen huivi kun mulla!" (ostin Lontoosta ajattelemattani samansävyisen ja näköisen huivin kuin hän armeijakaupasta)

Matkustaminen on kyllä ihanaa! Viime vuosina on tullut piipahdettua vain eteläisessä ruotsissa ja Tallinnassa. Kesällä 2008 kävin Saksassa, Kölnissä. Silti tuntuu, että haluaisi mennä vain enemmän, nähdä lisää!
Tänä keväänä tuleekin reissattua reippasti! Alle kuukauden päässä käyn neljän päivän rundin Tukholman lähistöllä Knutpunkt tapahtumassa ja toukokuussa muutaman päivän luokkani kanssa Barcelonassa. Ihanaa, vaikka kaupungissa olenkin kerran jo käynyt. Kummatkin matkan sen verran huokeita, ettei edes matkakassastressi paina! Kesän lopussa on sitten ideoitu reissu USA:han ja kesäkuussa... Niin, kesäkuussa... Sen aika näyttää!

-Oola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti